Tafel op Zuid is een nieuw culinair evenement op het Deliplein, Katendrecht. Op 25 en 26 maart 2017 is de eerste editie en kun je komen genieten van al het moois dat de zuidkant van Rotterdam te bieden heeft. 

 
 
 
 

De meest getalenteerde, bijzondere, leuke en goede chef´s, van restaurants die aan de overkant van de Maas huisvesten, verzamelen zich op het Deliplein. Het doel is om alle Rotterdammers, jong en oud, kennis te laten maken met de parels die Rotterdam Zuid rijk is. Tafel op Zuid is een initiatief van Zie Zuid, een campagne die is opgezet om Rotterdam eens door een andere bril te bekijken en in te zoomen op de mooie dingen die Rotterdam-Zuid te bieden heeft. Onontdekte plekken, bijzondere initiatieven, mooie mensen en positieve ontwikkelingen, het Zuiden van Rotterdam is er vol mee. Tijdens Tafel op Zuid worden met name de bijzondere horeca en talentvolle chef´s in het zonnetje gezet. Kom proeven, proberen, kennis maken en genieten tijdens de Tafel op Zuid.

 

Openingstijden
Het festival is op zaterdag 25 maart geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur. Op zondag 26 maart kun je van 12:00 uur tot 20:00 uur komen genieten.

Bereikbaarheid
Het Deliplein is zelf al een bezoekje waard. Het plein is goed bereikbaar met openbaar vervoer (Metro en Bus) of met de fiets. Ook kun je een écht Rotterdams uitstapje maken door met de Waterbus het water over te steken (Waterbus 18, Erasmusbrug – Katendrecht).