Tafel op Zuid is een culinair evenement op het Deliplein, Katendrecht. Tijdens de eerste editie en kon er genoten worden van al het moois dat de zuidkant van Rotterdam te bieden heeft. Nu is Tafel op Zuid terug en kunnen we op zaterdag 24 maart en
zondag 25 maart 2018 weer aanschuiven bij de beste en leukste chefs uit Zuid!

 

De meest getalenteerde, bijzondere, leuke en goede chef´s, van restaurants die aan de overkant van de Maas huisvesten, verzamelen zich op het Deliplein. Het doel is om alle Rotterdammers, jong en oud, kennis te laten maken met de parels die Rotterdam Zuid rijk is. Tafel op Zuid is een initiatief van Zie Zuid, een campagne die is opgezet om Rotterdam eens door een andere bril te bekijken en in te zoomen op de mooie dingen die Rotterdam-Zuid te bieden heeft. Onontdekte plekken, bijzondere initiatieven, mooie mensen en positieve ontwikkelingen, het Zuiden van Rotterdam is er vol mee. Tijdens Tafel op Zuid worden met name de bijzondere horeca en talentvolle chef´s in het zonnetje gezet. Kom proeven, proberen, kennis maken en genieten tijdens de Tafel op Zuid.


Openingstijden
Je kunt op zaterdag 24 maart 2018 van 12:00 tot 20:00 en op zondag 25 maart 2018 van13:00 uur tot 20:00 uur komen genieten.

Bereikbaarheid
Het Deliplein is zelf al een bezoekje waard. Het plein is goed bereikbaar met openbaar vervoer (Metro en Bus) of met de fiets. Ook kun je een écht Rotterdams uitstapje maken door met de Waterbus het water over te steken (Waterbus 18, Erasmusbrug – Katendrecht).